Тейлър Суифт и Травис Келс осигуряват допълнителен Клаус за вълнение за

...
Тейлър Суифт и Травис Келс осигуряват допълнителен Клаус за вълнение за
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и Травис Келс забелязани в коледния бар на Канзас Сити с Патрик и Британи Махоумс

Тейлър Суифт и Травис Келс осигуряват спомагателен Клаус за неспокойствие за доста хора от Канзас Сити, които се наслаждават на вечер на открито.

На 1 декември двойката беше видяна дружно в един от изскачащите питейни заведения Miracle с коледна тема в региона. Певецът „ Blank Space “ и звездата от Канзас Сити Чийфс тайт енд посетиха празника на тима си, както се вижда от фотоси на почитатели, в това число една от двете, споделена в Instagram Stories на мястото.

Снимката, която отиде вирусен в Twitter, Тейлър е забелязан в Miracle Kansas City да беседва с съпругата на куотърбека на Chiefs Патрик Махоумс, Британи Махоумс, която е изобразена откъм гърба като Травис, облечена в бежов комбинезон.

На 2 декември, Британи, която се сприятели с носителя на Грами през последните месеци на фона на разцъфтяващия си разказ със спортиста — показа фотография в Instagram на себе си и брачна половинка си, облечени в идентични бежови костюми на елени, до момента в който театралничи до Чийфс тайт енд Блейк Бел и съпругата Линдзи Бел, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР